maandag 28 mei 2018, 09:24
home samenwerking behandelingen kosten werkwijze contact vragen
De Ooglasergroep Nederland: Dé samenwerking tussen uw opticien en oogartsen

De Ooglasergroep Nederland is een unieke samenwerking tussen professionele klinieken en gespecialiseerde opticiens verspreid over heel Nederland en biedt hun clienten specifieke oogzorg. De persoonlijke benadering, het advies en de begeleiding door de leden van de Ooglasergroep Nederland garanderen dat er van A tot Z voor u wordt gezorgd: een grondig vooronderzoek, een optimaal deskundige behandeling en verantwoorde en vertrouwde nazorg.

Alle deelnemende oogklinieken en opticiens werken aan de hand van gecontroleerde protocollen. Veiligheid en kwaliteit zijn hierdoor gewaarborgd.

Alle oogartsen, werkzaam bij deze klinieken, zijn lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG). Zij zijn landelijk geregistreerd als refractiechirurg en lid van het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC), de European Society of Cataract and Refractive Surgeons (ESCRS) en de Nederlandse Intra Oculaire Implant Club (NIOIC).

logo Rijnzicht Oogkliniek logo Nico Trap Oogcorrecties logo Lasik Centrum Zuid-Nederland logo Lasik Centrum Oost-Nederland